Rebeka Vardy, bashkëshortja e Jamie (sulmuesit të Leicesterit), i ka shkruar tabloidit “Daily Mirror” për të komentuar një artikull ku flitej për të dhe “nxirjen e rreme”.
“Dikush të më shpjegojë përse ‘Daily Mirror’ duhet të analizojë ngjyrën natyrale të trupit tim? Gjeni diçka më të mirë për të kritikuar se lëkurën time prej portugezje.
Ajo ka një trup me forma të jashtëzakonshme, pasi po çmend fansat me fotot e saj në rrjete sociale.