Triumf “rrotë më rrotë”.Kjo ishte gara e sotme.Ky ishte suksesi i Mark Marquez i cili 5 gara nga fundi është i shkëputur 72 pikë nga Dovizioso i vendit te dyte.Sfida u bë shumë interesante xhirrot e fundit kur ende nuk mund të kuptohej se kush do ta fitonte garën, dhe kjo i buzëqeshi Mark Marquez.