Ky është momenti i këndshëm kur një qen i racës Labrador pushtoi një fushë futbolli dhe kërkon që ta ledhatojnë, kur lojtarët provojnë ta zënë.
Videoja shfaq qenin e lumtur duke vrapuar nëpër fushën e futbollit gjatë një ndeshje profesionale në Gjeorgji.

Në fillim, qeni vrapon përreth fushës dhe më pas lojtarët ndalin lojën dhe e shikojnë qenin e lumtur, transmeton Gazeta Express.

Qeni hutohet kur askush nuk dëshiron të luajë me të. Më pas, portieri i afrohet qenit dhe e ledhaton atë.