Ne ndeshjet e treta te Liges se Kombbeve ka rene ne sy nje vendim shume i gabuar i gjyqtarit te ndeshjes Poloni – Portugali.Rasti ishte ne shenimin e golit te dyte te Polakeve i cili mund te kishte ndryshuar edhe rezultatin e takimit.Përpara krosimit fitues të Grosicki për ish-lojtarin e Fiorentinës, në fakti, topi ka kaluar krejtësisht linjën anësore. Asistenti nuk ka sinjalizuar, ndërkohë që, Mario Rui është ndalur I bindur se arbitri do të ndalonte lojën.Goli duhet të ishte i parregullt, por në fakt portugezët kanë rrezikuar rikthimin e polakëve në minutat e mbetura, me rezultatin të fiksuar 2-3, gjë për të cilën kanë protestuar në përfundim të ndeshjes.
shikoni foton e rastit