Sipas ” SportMediaset”,Presidenti i Juventusit Agnelli ka deklaruar: “Juventus dhe Cristiano Ronaldo; Cristiano Ronaldo dhe Juventus, brenda dhe jashtë fushës, ballafaqimi ndërmjet portugezit dhe bardhezinjve është i pashmangshëm: “Juventusi është një ekip prej 25 lojtarësh,dhe Ronaldo është kremi ​​mbi nje tortë shumë të mirë të ndërtuar gjatë viteve.Ai eshte vlera e shtuar dhe kete here Juventusi ka marrë një superhero: fëmijët në të gjithë botën po na ndjekin më shumë tani. Futbolli ka nevojë për njerëz që janë të pasionuar”.