Ilda Bejleri eshte nje nga moderatoret e para dhe me te mira sportive qe kemi ne Shqiperi.Menyra dhe stili i saj i veshjes shpesh provokative por qe i pershtaten botes se televizionit kane ngjallur kersherine e nje pjese te shikuesve por dhe polemika nga ana tjeter per nje pjese me konservative te publikut.Rastet kane qene disa te cilat jane bere publike dhe ne mediat televizive dhe ato te shkruara. Shpesh e vënë në shenjstër për fotot prookuese dhe veshjet shumë bujare, këtë herë Ilda ndodhet në Izrael për ndeshjen e Shqipërisë.Për të respektuar traditat,ose ndoshta per te thumbuar ata te cilet e shigjetojne dhe etiketojne per veshjen e saj Ilda është mbuluar dhe kaq ka mjaftuar që në rrjet të shpërthejnë komnetet.”S’njihesh fare” i shkruajnë shumica që janë mësuar ta shohin të zheshur pak më tepër. Por Ilda ka gustot dhe shijet e saj dhe nuk e vret mendjen ne kete pike.