Ne listen paraprake jane shpallur per tu votuar si legjenda te sportit, emra te medhenj nga futbolli, basketbolli,atletika, noti dhe te gjitha lojet e sporteve te tjera.Ne liste figuronin emra te tille si Pele, Diego Maradona, Lionel Messi,iger Woods, Roger Federer, Usain Bolt dhe plot te tjere.Ne fund u zgjodh lista me 16 emrat me te votuar nga publiku i “Sport Bible” te cilet ishin:Serena Williams, Muhammad Ali, Phil Taylor, Tiger Woods, Roger Federer, Usain Bolt, Michael Phelps, Sachin Tendulkar, Michael Schumacher, Ronda Rousey, Michael Jordan, AP McCoy, Pele, Diego Maradona, Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo.Pas votimeve, kjo listë u ngushtua. Katër emrat e fundit ishin; Muhammad Ali, Michael Jordan, Roger Federer e Lionel Messi.Audienca e “Sport Bible” zgjodhi argjentinasin Lionel Messi si më të mirin e historisë. Pas tij mbeti Muhammad Ali me vetëm 2% më pak.
Federer ishte i treti kurse në pozitën e katërt legjenda e basketbollit Michael Jordan