Në konferencën për shtyp, përpara supersfidës me Manchester United, ylli portugez nuk iu shmang asnjë pyetjeje të bërë nga gazetarët, duke folur edhe për krizën e Real Madrid, akuzat për përdhunimin, por ora në dorën e tij të majtë nuk u shpëtoi vëmendjes së fotografëve.Ai nuk ju shmang edhe kesaj pyetje duke shprehur se ajo i kishte kushtuar 2 milione euro.Ora e tij eshte e markes Jacob & Co dhe ka në përbërje të saj 424 gurë të çmuar të bardhë dhe të kuq.Por jo vetem ora, por ne gishtin e talentit portugez kishte nje unaze te vecante me diamante qe sigurisht qe mund te kete kushtuar shume , por besojme se jo sa ora e tij.Gjithsesi ato jane aksesore te cilat pa dyshim i meriton per tja bere dhurate vetes.