Roman Reigns, eshte diagnostikuar me leucemi 10 vite më parë, ndërsa tani zbuloi se sëmundja i ishte rikthyer dhe si pasojë ai nuk mund të vazhdojë të ushtrojë sportin e Wrestling.Pas lajmit, fansat e tij i dërguan mijëra mesazhe mbështetjeje në rrjetin social Twitter.Luftetari e beri njoftimin ne ring:“Ju mi keni bërë ëndrrat realitet. Nuk ka rëndësi nëse do brohorisni për mua apo do më shani. Unë vetëm ju them faleminderit”, u shpreh i emocionuar kampioni 33-vjeçar i Wrestling.“Do ta mund këtë sëmundje dhe së shpejti do të më shihni sërish”, deklaroi Roman Reigns.