Në stadiumin e Ajaksit të Amsterdamit, “Johan Cruijff Arena” (Amsterdam Arena), nuk organizohen vetëm ndeshje futbolli, por edhe dhjetëra koncerte. Për të bërë këtë transformim të fushës, në mënyrë që të jenë gati duhen shumë njerëz dhe kujdes.Në Holandë duket se e kanë mjeshtëruar procesin e transformimit të stadiumit në një arenë koncerti dhe anasjelltas. Në videon e mëposhtme mund të shihet sesi stadiumi shndërrohet në një arenë koncerti për mbrëmjen e së dielës dhe rikthehet menjëherë në formën e tij të mëparshme për ditën e henë, ku në Holandë “zbarkuan” portugezët e Benfikës, në kuadër të ndeshjeve të Champions League.