Eshte duke u luajtur takimi i vlefshem per javen e 10-te te Seria A midis Sassuolo dhe Bologna dhe rezultati eshte mberthyer ne shifrat 1-2 per ekipin mik.Vlen te permendet goli i dyte i ndeshjes i shenuar nga Marlon i ekipit vendas, nje predhe e vertete nga nje distance 30 metra.