Pothuajse te gjithe e ndjekin El Clasicon e famshme te Spanjes mes ekipeve te Barcelones dhe Real Madridit,pasi eshte nje nga ndeshjet e te medha dhe me te ndjekura ne boten e futbollit.Edhe yjet e botes se artit dhe te Sportit , pa diskutim , nuk mund te rine pa shfaqur ekipin e tyre te preferuar.Ju ftojmë të ndiqni fotot mëposhtë, ku duket qartë ndarja e tyre:
1. Kobe Bryant(Barcelona)

2. Julia Roberts(Barcelona)

3. Arnol Schwarzenneger(Barcelona)

4.Valentino Rossi(Barcelona)

5. Jeniffer Lopez(Real Madrid)

6.Rusell Crowe (Real Madrid)

7.Fernando Alonso(Real Madrid)

8. Sylvester Stallone(Real Madrid)