Duket e mbyllur, por Antonio Conte (nëntëdhjetë e nëntë për qind) nuk do të shkojë tek Real Madrid. Operacioni i deri disa orë më parë, është bërë kaq i komplikuar sa që është prishur. Sic shkruan gazetën spanjolle “Marca”, që është shumë afër shtëpisë Blanca, duke shpjeguar se gjerat kane ndryshuar në orët e fundit, opsionet do të shkojnë për Santiago Solari, të destinuara për të menaxhuar ekipin në çdo rast të mërkurën në Kupën i Mbretit kundër Melilla. Jo pak, kane peshuar fjalët jo të mirëpritura për Conte nga Sergio Ramos, të gatshëm për të sqaruar se “respekti fitohetr, jo imponohet”.Bordi i drejtorëve të Realit do të takohet në pasditen e vonë, rreth orës 18.30, dhe duhet të formalizojë ndryshimin e teknikut Lopetegui, i cili nuk duhet të kishte drejtuar trajnimin në Valdebebas, qe habiti të gjithë kur u paraqit në fushë.Lojtarët e Real Madridit u habitën nga prania e trajnerit, pasi u tha se sesioni në pikëpamje të sfidës së Kupës së Mbretit duhet të kishtedrejtuar nga Santiago Solari, trajneri aktual i Castiljas. Marca ka publikuar fotot e Lopetegui në fushë duke dhënë udhëzime në një atmosferë surreale. Natyrisht, pas lamtumirës që u dha dje lojtarëve, në dhomën e zhveshjes të Camp Nou, askush nuk priste të shihte Lopetegui këtë mëngjes në trajnimin e Real Madridit.