Magjia e futbollit po pushton boten e te rriturve por jo vetem…Ndjenja per te luajtur me topin dhe per ta dashuruar ate lind bashke me njeriu qysh i vogel.Disa e ushtrojne pasionin ne fushen e blerte dhe disa e ushqejne pasionin dhe dashurine neprmjet skuadrave qe ata adhurojne dhe ndjekin gjithmone.
Nje vogelushi Napolitan, familja per ditlindja i ka bere nje shaka te vogel por qe do te rezultonte surprize e pakendeshme per djalin e vogel.Torta e ditlindjes ishte dekoruar shume bukur vecse siper saj ne mes ne vend te stemes se ekipit te Napolit, ishte vendosur stema e Juventus.Kjo e ka bere tifozin e vogel napolitan te shpertheje ne te qare,por familjaret kishin menduar dhe per kete gje pasi kur u hoq stema e Juventusit, doli stema e bukur e Napolit,ajo cka deshironte djaloshi i vogel.