UEFA ka bërë publike 11 aplikime për organizimin e katër finaleve në kompeticionet e rëndësishme europiane për vitin 2021.Pa dyshim që e gjithë vëmendja është përqendruar tek Champions League ku deri në këto momente janë dy kandiatë, Gjermania dhe Rusia.Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s do të zgjedhë federatat fituese në një takim që është planifikuar të mbahet në maj ose qershor 2019.
UEFA Champions League
Gjermani – Munich – Arena Munchen
Rusi – Shën Petersburg – Stadiumi I Shën Petersburgut
UEFA Europa League
Austri – Vjenë – Ernst Happel Stadium
Gjeorgji – Tbilisi – Boris Paichadze Erovnuli Stadioni – Dinamo Arena
Spanjë – Sevilla – Stadiumi pritet të konfirmohet
UEFA Super Cup
Bjellorusi – Minsk – Stadiumi Dinamo
Finlandë – Helsinki – Stadiumi Olimpik i Helsinkit
Irlanda Veriore – Belfast – Stadiumi Kombëtar i Futbollit, Windsor Park
Ukrainë – Kharkiv – OSK Metalist
UEFA Champions League – Femrat
Repiblika Çeke – Praga – Eden Arena
Suedi – Gothenburg – Gamla Ullevi