Ne oren 18 zhvillohet sfida e rendesishme midis Fiorentina dhe Roma e vlefshme per javen e 11 te Seria A.Te dy skuadrat kane grumbulluar nga 15 pike dhe mbajne respektivisht vendet e 6 dhe 8 te renditjes.Fiorentina vjen pas dy barazimeve dhe nje humbje ndersa Roma pas nje humbje nje barazimi dhe nje fitore.
Pritet te behet nje ndeshje e rivalizuar per te aritur sa me lart ne klasifikim ne interes te realizimit te objektivave te sezonit .Formacionet zyrtare jane si me poshte: