Heshtja e një minutë emocionuese në stadiumin e Cardiff City para fillimit të ndeshjes së Premier League midis hostave dhe Leicester City në kujtim të Pronarit qe humbi jeten ne aksidentin e tmershem me helikopter Vichai Srivaddhanaprabha dhe katër viktimave të tjera të shtunën e kaluar jashtë Stadiumi te Leicester. Para fillimit te ndeshjes ne fushen e lojes Schmeichel, Vardy dhe shokët e skuadrës mbanin një këmishë me fotografinë e Srivaddhanaprabha dhe fjalët ‘Shefi’ në pjesën e përparme dhe prapa shprehjes “Ti do të jesh gjithnjë në zemrat tona”. Banderolat për Srivaddhanaprabha gjithashtu edhe ne ekipin tjeter.