Nje ngjarje e rralle ka ndodhur sot ne qytetin e Lezhes.Pasi ka mare flake bombula e gazit, i zoti i shtepise ka dale ne ballkonin e pallatit dhe e ka hedhur poshte ate duke alarmuar banoret e tjere te cilet kane njoftuar policine(Jo policine zjarrfikse).I zoti i shtepise nga frika e mbante bombulen me nje bisht fshese deri sa e hodhi poshte pallatit.Per fat nuk ka pasur pasoja.Edhe vete bishti i fsheses ka mare flake cka e ka detyruar burin qe ta hedhe nga ballkoni.

Burri hedh bombulen e gazit nga kati i dyte ne Lezhe on Vidnews.